Sov som på hotell fast hemma

– I bländande vita & tidlösa lakan


Föreställ dig att alltid somna och vakna i fräsch och krispig vardagslyx! I januari lanserades Sveriges första Linneri – en prenumerationsservice som ger dig den underbara känslan av att vakna upp på hotell varje morgon. Något som bör tänkas över med tanke på att vi spenderar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen.

Och visst är det något magiskt med hur skönt man sover i en hotellsäng? Grundarna av Linneriet, Emma Olanders och Alexander Gusterman, insåg under en resa hur det till stor del beror på sängkläderna. Emma har dessutom upplevt hantverket redan från barndomen.

Linneriet

– Min mamma manglade familjens sängkläder genom hela min uppväxt, berättar Emma. Jag älskar tanken på att vi med Linneriet synliggör detta traditionellt kvinnliga hantverk och värdesätter det enligt den service det faktiskt är.

Prenumerationsservicen ger dig nymanglade sängkläder av förstklassig kvalitet, där du själv kan välja hur många gånger per månad du vill bädda nytt. Dina sängkläder bör bytas en gång i veckan, vilket nu kan tas omhand med en fräsch och smidig påminnelse.

Linneriet_paket

Utöver den ökade komforten som gör det mjukt och skönt finns det även en rad olika fördelar.  Manglade sängkläder drar inte åt sig lika mycket smuts och damm vilket såklart är renare men det är också perfekt för allergikern. Även tvätten sker på Svanenmärkt tvätteri med allergitestade och doftfria tvättmedel.

Miljöcertifierade textilier

Självklart är sängkläderna också omsorgsfullt utvecklade i samråd med ledande experter inom textilproduktion för att både möta krav på kvalitet och hållbarhet, så det är inte enbart känslan och utseendet som gör gott.

Linneriet_lakan

– Vi har valt bländande vitt för ett tidlöst uttryck som passar i de allra flesta hem och inredningsstilar, säger Emma.

Prenumerationen på denna vardagslyx finns från 249 kronor/månad.


av Malin Svantesdotter

#hotell #vardagslyx #sängkläder #sova #sömn #linneri #linneriet #service #kvalitet #tradition #hantverk

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.