Kate Bosworth tar dig mot ljusare tider

– med en eklektisk blandning av moderna klassiker


Plötsligt händer det! Solen visar sig flera gånger på en vecka och vissa har minsann tagit tillfället i akt – med att genast pryda sig med solglasögon. Detta vårtecken förstärks ännu mer när det brittiska varumärket Rag & Bone, i samarbete med italienska Safilo, lanserar sin första glasögonkollektion.

Ansiktena utåt för varumärket är  skådespelerskan Kate Bosworth och hennes make, regissören Michael Polish. Det gifta paret fick full kreativ kontroll över kampanjen, där de turades om att stå både bakom och framför kameran – för att fånga varandra i det verkliga livet.

Kate Bosworth wearing Rag & Bone

Om Kate ofta unnar sig en lugn stund med ett par solglasögon inomhus vet vi inte, men vi kan ju inte säga att det inte ser otroligt skönt ut? Och inte minst fashionable!

Rag & Bones som ofta förknippas med en trendig urban och avskalad New York stil har nu skapat en avslappnad kollektion, men med en edge som går att bära till många stilar.

Rag&Bone duo

Glasögonkollektionen består av  en eklektisk blandning av moderna klassiker för både män och kvinnor. Totalt lanseras 31 bågar, inklusive åtta solglasögonmodeller och sju glasögonmodeller. Designinspirationen har sin grund i fyra värden som präglar varumärkets stil; Brittish, Americana, Military och Sport.

Michael Polish & Mountains

Kollektionen släpps under våren och kommer att finnas i Rag & Bones butiker, på rag-bone.com och i optiska butiker över hela världen.

 


av Malin Svantesdotter

#ragandbone #solglasögon #sunglasses #solen #vårkänslor #spring #katebosworth #campaign #fashion #accessoarer

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.