Hållbara möbler i skandinavisk design


Familjeföretaget Rowico startades av Roland Hammargren 1971 och är idag ett välkänt och genuint möbelföretag. Med återförsäljare runt om i Europa och världen är det i Halmstad de har sina rötter – för att behålla sitt arv.

 

I dag har Rowico ett brett sortiment som har utvecklats till en rad olika stilgrupper med åren. Du hittar allt från klassisk och romantisk till skandinaviskt och avskalat. Här i Skandinavien har vi en lång och medveten möbeltradition och den ljusa stilen är något som växer även globalt.

– Vi ser en tydlig förändring i både stil och köpbeteende där den skandinaviska designen är på stark frammarsch. Något vi är väldigt stolta över att vara en del av, berättar Jessica Hammargren som är marknadschef på Rowico.

Med skogen som ledstjärna

En av Rowicos kärnfrågor är arbetet för ett mer hållbart skogsbruk runtom i världen och de kan idag titulera sig som FSC®-certifierade.

– Vi jobbar aktivt med att öka andelen hållbara produkter i sortimentet och att vårt trä kommer från ansvarsfullt hanterade skogar med en aktsam avverkningsplan, säger Jessica Hammargren.

 

MÖBLERNA från rowico  är designade för dig som uppskattar trendiga möbler som alltid är rätt i tiden när det kommer till stil och design. De ]]][skapar också möbler med fokus på kvalitet och hög använd­arvänlighet. Möblerna riktar sig till dig som dessutom bryr dig om hur möbler produceras – möbler som du kommer att använda och älska under många år framöver.

– När du köper en möbel från oss är det starten på en långsiktig relation. Välkommen till familjen Rowico, avslutar Jessica Hammargren.


#Rowico #möbler #exklusivamöbler# #design #skandinaviskdesign #livsstil #Jessica Hammargren

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.