Foto: Valentino

Fredag, WOW-festival…och lite fashion!

– ta livet med en nypa storm


Trots stormar och uppskjutna insläpp pågår Way Out West för fullt. Göteborgs folkfest som livar upp stan i tre dagar är inne på dag två av tre – och avsett väder är det för många viktigt att behålla stilen medan man intar musik, film och vegetarisk mat.

Med rätt outfit skapas en extra känsla för att njuta av hela upplevelsen, som till största delen såklart består av musik och artister. Så vad bjuder dagens och kvällens scener på? De tre vi presenterar är i alla fall en trio som har sina egna personliga stilar, både när det gäller musik och mode. En nykomling som visat sig vara en publikfavorit enligt strömning på Spotify är Fricky, som är ute på sin i stort sett slutsålda turné och som idag spelar på Azalea-scenen.

Lily-Allen-WOW

En av fredagens artister är därefter Lily Allen, som beskrivs som pånyttfödd och redo för en storslagen återkomst med musik från sitt nya album No Shame kommer beröra med sina vassa, personliga och ordrika texter. Hon spelar i Slottsskogen ikväll, fredag den 10 augusti.

 

Kendrick-Lamar-WOW

En av Way Out Wests stora stjärnor på scen för många är sedan kvällens artist Kendrick Lamar. En spelning som för festivalgruppen själv förmodligen kommer att bli…legendarisk. Även denne nyanserade hiphoparen spelar i Slottsskogen ikväll.

Be fashion prepared

Om fler festivaler står på schemat i sommar, spana in nya damkollektionen Monochrome VLTN Looks från Valentino, designad av Pierpaolo Piccioli. Här hittar du allt från kängor, tofflor, sneakers och tröjor. Passar dig som har en förkärlek för det sparsmakade och klassiska svart och vitt.

 

Valentino-sneaker

 

…Och så lite hållbarhet

På Bucket List promotar vi vanligtvis livets goda med en touch av lyx, men med tanke på festivalens tema som delvis handlar om hållbarhet, ekologiskt och veganskt vill vi självfallet slå ett slag för återvinning och hållbarhet. Ett återvinningsprojekt som skapats mellan Wau Out West, Norrlands Guld Ljus Alkoholfri och Cheap Månday är Not Wasted – ett projekt med syftet att öka ungas medvetenhet kring vikten av att panta. Resultatet? En jacka som är helt producerad i Sverige och gjord på… hundra procent festivalrester!

Vad som görs är att alla flaskor från festivalen tas till en anläggning där de rivs, görs till tråd, färgas och slutligen blir till jacka. Jackan tas sedan fram i ett enda exemplar, designas av Cheap Monday för lansering i början av 2019.

De mest populära Way Out West-artisterna på Spotify i Sverige:

1. Fricky

2. Kendrick Lamar

3. Miriam Bryant

4. Timbuktu

5. Daniel Adams-Ray

6. 6lack

7. Markus Krunegård

8. Mwuana

9. Lykke Li

10. Arctic Monkeys

Listan baseras på den senaste månadens mest streamade låtar.

Källa: Spotify

För dig som inte har en biljett men nu fått feeling för att njuta av artisteri och festligheter i GBG, boka här!


#WOW #WayOutWest #Festival #Mode #Fashion #Festivalmode #Valentino #CheapMonday #Hållbarhet #Fredag

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.