Emma Stone är Louis Vuittons nya musa

– och ansiktet utåt för nya reklamkampanjen


Skådespelerskan Emma Stone är en stark kvinna med humor, naturlig skönhet och en talang som har gestaltat många fantastiska roller på vita duken. Nu får hon även förkroppsliga en hjältinna för Louis Vuitton – en kvinna som är vågad, självsäker och alltid på resande fot.

Emma Stone är känd för att ha en vinnande stil, både i blickfånget på röda mattan och privat. Att en skönhet klär i allt brukar det sägas, men Emma har verkligen lyckats med stilen genom åren – vilket har gjort att hennes skådespelarinsatser är lika minnesvärda som hennes lyckade klädkombinationer. Hon bär alltid upp de mest enkla plaggen samtidigt som hon klär i de mer spektakulära plaggen som tar ut svängarna. Och det känns ändå helt rätt!

 

Emma Stone in LV Campaign

 

Louis Vuittons senaste reklamkampanj gestaltar den kaliforniska öknen. Det råa och spektakulära landskapet definierar Louis Vuittons nya musa, fotograferad av Craig McDean. Gestaltandet av både en produkt och modebäraren är en konst som många gånger förtjänas att lyftas fram – om vi nu ska bortse från köplusta och shopping för en stund.

The Spirit of Travel

Kampanjen har som mål att bildsätta sökandet efter frihet och äventyr på avlägsna platser. Och detta är Louis Vuittons anda – gestaltat gällande resor.

– Jag är väldigt glad och stolt över att arbeta med ett modehus som är så passionerat som Louis Vuitton, liksom med den unika stilen och skapelserna av Nicolas Ghesquière, säger Emma Stone.

Emma Stone in LV Campaign

Den första Louis Vuitton-kampanjen med Emma Stone visar nu upp när skådespelerskan bär accessoarer från kollektionen Prefall 2018 – The Spirit of Travel, där hon förkroppsligar en hjältinna som är vågad, självsäker och reslysten.

Resekampanjen lyfter fram höjdpunkter för att presentera Capucine-väskan, en design som uttrycker diskret elegans och som samtidigt representerar själen i Louis Vuittons expertis inom läderhantverk. Tillsammans med säsongens trender visas Taurillon- och Alligator-väskan från  Capucine upp.

Emma Stone in LV Campaign
Kampanjen kommer att
ta plats och synas i olika modeutgåvor runtom i världen mellan maj och juli. Men för dig som uppskattar kombinationen av ett ansett modehus med en historia i kombination med ett starkt ansikte utåt kan härmed få en inblick i kampanjen redan nu.

Och visst kan ökenklimatet kännas mer avlägset än någonsin. Eller kanske inte  aktuellt överhuvudtaget? Men en bildskön resa mentalt, i ett hett klimat med vackra accessoarer kan ju i alla fall inte skada en fredagskväll som denna. Att det dessutom är Emma Stone som står för inspirationen är ju inget vi kan undgå att uppskatta!


av Malin Svantesdotter

#LV #louisvuitton #emmastone #fashion #fashionhouse #CraigMcDean #campaign #fashioncampaign #fashionphotography #NicolasGhesquière #Capucine #CapucineBag

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.