Clarion Hotel bjuder in till ”Lyxloppis”

– låt märkeskläderna få en andra chans


Fashionabla kläder ska inte hänga i garderoben, de ska bäras! Under den devisen bjuder Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö och Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm in till eventet “Lyxloppis” som gästar hotellen den 10 mars.

Att göra ett fynd känns alltid bra. Och att köpa märkeskläder på secondhand ger därtill en extra tillfredsställande känsla. Du gör miljön en tjänst samtidigt som du får kvalitetsplagg för en bra peng.

“Lyxloppis” har tidigare arrangerats på andra platser och har blivit ett populärt event på flera håll i landet. Utställarna på plats är stockholmare och malmöiter som vill ge sina märkeskläder en andra chans – genom att sälja dem begagnat. Detta går helt i linje med Clarion Hotels satsning på hållbarhet och i hotellens Living Room kan du både fynda och umgås på samma gång.

Lounge Clarion Hotel Tapto

– I våra Living Rooms vill vi välkomna lokalbefolkningen att ta del av nya upplevelser. Lyxloppis, som sedan tidigare visat sig vara ett populärt event, går helt i linje med vår strategi om att öka livskvalitén för både gäster och medarbetare”, säger Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication Clarion Hotel.

Hoppas på ett återkommande event

Både i Malmö och Stockholm är förväntningarna stora inför lyxloppisen och intresset har varit stort. Hotellen hoppas på att eventet blir en succé, så att de kan göra liknande satsningar i framtiden.

Den 10 mars äger Lyxloppisen rum i Malmö mellan 11:00-15:00 och i Stockholm mellan 12.30-16:00.


av Malin Svantesdotter

#lyxloppis #clarionhotel #märkeskläder #seconhand #luxuryfleemarket #hållbarhet

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.