Veckans planer

6 mars 2018 - 07:40


Sista flyttlådan är uppackad och jag känner att jag är på banan igen. Peppig och glad, nu kör vi!

Tisdag: Efter jobbet ska jag på middag hemma hos Jossan. Det är jag, Sara, Emelie och Sara nr 2 som ska dit och jag ser så mycket framemot god mat och härligt tjejsnack. Middagsbjudning mitt i veckan, vilken lyx!

Onsdag: Yoga med Elin. Det är vårt andra pass och jag är supertaggad. Var nämligen väldigt roligt sist! Efter det ska jag handla, städa och tvätta. Livets sysslor.

Torsdag: Bästa dagen! Fredrik kommer hem efter nästan två veckor i Portugal. Myskväll står alltså på schemat. Tänker att jag ska skämma bort honom med god mat, måste bara komma på vad jag ska göra <3

Fredag: Efter helgens stökiga bravader känner jag för en väldigt lugn helg. Efter jobbet ska jag och Elin ses på en aw, sen blir det raka vägen hem för mig. Perfekt fredag!

Lördag: Lördagsfrukost följt av ett besök på Ikea tillsammans med Elin. Mest pepp på att få äta köttbullar, hehe! På kvällen hoppas jag att jag och Fredrik har lyckats synka våra scheman för då vill jag hitta på något med honom. Typ gå på bio ?

Söndag: En ta-dagen-som-det-kommer-dag! Vet bara att jag ska träffa farmor och farfar på en fika. Hoppas också kunna möta upp Elin på en promenad, börjar bli vår söndagstradition nu!

julafton-sopot-semesterSaknar det här charmtrollen ganska mycket nu <3


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.