VÄLKOMMEN – DESIGN WEEK 2018

5 februari 2018 - 14:03


Ny vecka, ny inredningsBlogg och Design Week!

Jag heter Jacqueline Tamm Lundell är 31 år och har nyligen lanserat mitt egna inredningsföretag JTLINTERIOR tillsammans med Bergström Public Relations.  Jag är orädd för det mesta, kreativ och lyhörd. kvaliteter som såklart är relevanta i mitt yrke. Då jag såklart har världens bästa jobb vävs det lätt ihop med mitt privatliv men det är ofta så det är med kreativa yrken. Min Man Patrik Lundell är konstnär och för 16 månader sedan fick vi vår dotter Linnéa. Jag balanserar mamma livet med företaget bra då vi hjälps åt mycket och är ett team hemma.

Mina mål med denna blog är att få ta med mig er på resan och bakom kulisserna till inredningsvärlden. Jag kommer dela med mig av pågående projekt och låta er vara med hela vägen från idé till färdigställning.  Låta er träffa spännande personligheter inom inredningsvärlden som inspirerar oss. Vi kommer diskutera trender och stilar och njuta av inspirerande platser och miljöer tillsammans!

karriär och mammaliv

foto Anette Tamm

Denna vecka är mitt huvudfokus, möbelmässan på Älvsjömässan och kommer dela med mig av en rapport därifrån senare i veckan. Se design weeks event schema här!

MÖBELMÄSSAN

foto Stockholm design week

Jag planerar även just nu en fotografering i samband med att jag nu administrerar inspirations kontot Industriell_interior.

 

Nya hemsidan ligger nu live! se den här!

jtlinterior.com

Jag har haft även haft ett spännande morgon möte med min agent Nathalie Bergström då vi tittat närmare på nya samarbeten som kommer längre fram…

Ha nu en härlig vecka!

 


av Jacqueline Tamm Lundell

design week, stockholm, design week 2018, möbelmässan

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.