HELA DENNA ARTIKEL ÄR EN ANNONS

INREDNINGSTIPS – JUL

sovrum

4 november 2018 - 00:42


Här kommer några inredningstips från ett sovrum som har fått en ordentligt förvandling inför vinter och jul. För att inspirera er om hur ni själva kan uppdatera era sovrum inför den nya säsongen har jag här inrett med några favoriter.

– Dagarna blir nu kortare, mörkare och kallare. Jag vill här ge dig några inredningstips på hur du kan släppa in ljuset och ge rummet en mysig och varm känsla. Jultemat jag har valt går i naturnära toner, vitt, svart, grönt och guld. Detta är en behaglig färgskala för den som vill ha en lagom julig dekorering som räcker länge.

Gör dig redo för vinter säsongen:

tips 1. Släpp in ljuset. Använd ljusare gardiner för att öppna upp fönster och släppa in mer ljus under dagen. Använd mörklägnings rullgardiner om ni vill ha mörkare nätter och mornar. Se även över din ”mysbelysning”. ljuslyktor och stearinljus värmer gott när det snöar ute.

tips 2. Välj ett färgtema till rummet för att få en helhets känsla. Här är basfärgerna grått, vitt och natur beige. Sen har jag adderat för säsongen svart, brunt, grönt och guld.

tips 3. Mer konst på väggarna. Tavlor med print kan man lätt anpassa och byta ut efter känsla och säsong och gör så mycket för ett rums helhet.

tips 4. Satsa på bra kvalitet i sängen! Sover vi bättre mår vi bättre. Så enkelt är det! Unna dig sängkläder med lång hållbarhet och naturliga material.

DSCF7524 jacqueline tamm lundell inredare

Med en fantastisk bäddning från Lovely Linen sover man som på hotell. Det är sängkläder som blir mjukare ju längre man använder dem. Då de är gjorda av 100% lin som är ett naturfiber andas och absorberar de fukt så man kan njuta av sängkläderna året runt.

lovely linen jtlinterior styling

För att förbereda inför Julgranens ankomst valde vi dessa fantastiska dekorationer från Blossom. De går i temats färger men i olika texturer. Även det stora svarta fatet och dessa fantastiska prydnads kuddar med handbroderade pärlor i guld och svart kommer från dem. Tänk sen att använda det fatet under granen med julklappar i! Du hittar dem här.

jtlinterior styling jul detaljer

jtlinterior styling

Brun prydnadskudde med fransar från Blossom. Underbar lammulls pläd från STACKELBERGS STOCKHOLM 

jtlinterior styling

De fantastiska print tavlorna kommer signerade från konstnären Lisa W Breitholtz.

jtlinterior styling

Hemmagjorda kransar av granris. Ljuslyktor och detaljer från Blossom.

jtlinterior styling detaljer jul

jtlinterior styling

Lykta av Jimmy Schönning för Jimsch.

jtlinterior styling

Handgjord Ren, Jimmy Schönning för Jimsch.

lisa W Breitholtz illustration

Print av Lisa W Breitholtz

jtlinterior styling

Höj och sänkbara golvlampor från KH, Konsthantverk 

jtlinterior styling lovelylinen

Kimono, Lovely Linen.

jtlinterior styling

Svart läder golvkudde, guldbricka samt sängbord med detaljer från Blossom. Större lin kudde från Lovely Linen.

DSCF7417Sovrummet innan styling.

Önskar er alla en trevlig start på den nya säsongen / Jacqueline

JTLINTERIOR.COM  


av Jacqueline Tamm Lundell

juldekoration, inrednings tips inför jul, julen 2018, lovely linen, Lisa W Breitholtz, artprint, blossom inredning, blossom shop, stackelbergs lammulls plädar, madam stoltz, kH belysning, konsthantverk lampor, Jimmy schönning, jimsch, interstil, vinter, jtlinterior, jacqueline tamm lundell, inredare stockholm ,stylist, produktstyling, före och efter bild

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.