Nytt jobb och opålitlig hjärna

23 januari 2018 - 14:43


Kom precis tillbaka till kontoret efter att ha tittat på modeveckans sista visning. Tänker att jag i morgon ska visa er mina Fashion Week-favoriter, för det finns verkligen så mycket fint att längta efter i höst och i vinter!

Annars då? Jag känner mig peppad i dag. Gårdagen var mindre rolig, men efter mitt träningspass med Elin vände liksom måendet till det bättre. Jag ska som jag hintade om för ett tag sedan byta jobb (!!) vilket innebär att jag nu har en hel del att stå i. Min sista dag på gamla jobbet är på onsdag nästa vecka och innan dess ska jag hinna färdigställa en hel tidning. Kommer gå, men är lite stressigt. Speciellt eftersom att det känns som att min hjärna redan checkat ut och börjat på nya jobbet.

Och var ska jag då börja? Jo, på Bonnier News Lifestyle! Min roll kommer vara lite flytande, tanken är nämligen att jag ska utgå ifrån Leva & Bo, men även jobba med Expressens andra bilagor och på Expressen Nöje. Ser så mycket framemot det och tror att upplägget kommer passa mig perfekt.

fashion week stockholm

Bild från i helgen när jag och familjen var på brunch på Wanås slott. För det första – så god mat (tips!) – och för det andra – jag och min syster är så lika på det här fotot. Bästa syster!


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.