Foto: Af Dilldén

MÖT INDUSTRI-TJEJERNA BAKOM AFDILLDÉN

- de älskar industriella detaljer och rotar fram fynden åt oss

19 september 2018 - 12:49


Linda och Sara är industri-tjejerna bakom företaget Af Dilldén. De är inte bara nära vänner, utan har även en gemensam kärlek för industriell inredning och vintagedetaljer. Med en gemensam dröm startade de Af Dilldén, en webbshop där de säljer unika föremål med en historia.

De hittar sina skatter på platser allt ifrån förråd, loppisar till nerlagda industrifabriker. Unika föremål som dessa kan vara den perfekta detaljen i ett rum för att ge platsen den där unika känslan. En industriell detalj kan både skapa samtal och intresse för dess historia. Det finns många vackra industrilampor, möbler och detaljer som i det råa blir unika och kan ibland även få en helt ny funktion. Besök deras hemsida  här för att se vad de hittat för nytt idag!

Lördagen den 29 september kan du träffa Linda & Sara som tar med sig sina underbara lampor och inredningsdetaljer (större möbler finns på hemsidan) till Kulturnatten i Norrköping. Kulturnatten är en tradition i Norrköping då caféer, restauranger och butiker har öppet sent så man kan gå runt på stan och uppleva kultur, mat och shopping långt inpå småtimmarna. läs mer om Kulturnatten här

Af Dilldén kommer ha sin pop up shop i en blomsterbutik som heter Green Room och som ligger på Drottninggatan 21 i Norrköping, mitt i stan. De kommer att ha fina erbjudanden kvällen till ära. Följ dem på facebook och instagram för fler nyheter och erbjudanden.

linda och sarabw

Sara Dillström & Linda Rydén

2

160089097-origpic-3122cd

144111204-origpic-d2c668

157576701-origpic-8c914b

13edited

Stort lycka till tjejer och tack för att ni gör mitt jobb som inredare så mycket lättare när det gäller att hitta unika detaljer åt mina kunder!

/Jacqueline


av Jacqueline Tamm Lundell

Afdilldén, industriellinredning, industri, kulturnatten, norrköping, möt tjejerna bakom Af Dilldén, Sara Dillström, Linda Rydén

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.