I mitt huvud just nu?

26 januari 2018 - 13:29


Vad ser jag framemot?
Helg! Bara timmar kvar till klockan slår ledigt och just nu känns det som att jag aldrig har längtat så mycket efter något! Sovmorgon, pussar och skratt. Mer behövs liksom inte <3

Vad hoppas jag på?
Att jag kan gå tidigare från jobbet. Känner verkligen att jag hade varit i behov av att hinna hem och andras lite innan kvällens bjudning.

Vad vill jag bli bättre på?
Att inte påverkas så otroligt mycket av andras energier. Är någon i min omgivning arg eller ledsen smittar det mig direkt. Positivt när de runt mig är glada, lyckliga och taggade. Annars ganska jobbigt.

Vad borde jag sluta tänka på?
Framtiden. Eller nej förresten, jag vet inte. Jag älskar att visualisera och drömma, om stort och smått. Men ibland tror jag att jag hade tjänat på att vara liiiiite mer i nuet.

Vad tänker jag på just nu?
Att jag vill hem från jobbet. Men känns som att min eftermiddag kommer gå väldigt mycket långsammare om jag fortsätter tänka på det. Så – skärpning Emma!

Vad gör jag just nu?
Korrekturläser sidor till The Scholar. Snart en färdig tidning, wiho.

Vad ska jag äta till frukost nästkommande dag?
De som följt bloggen vet hur mycket jag älskar helgfrukostar, helt klart på min topplista över veckans bästa stunder! I morgon lutar det nog åt hallonsmoothie, kaffe, juice och fralla med gott pålägg.

Vad ska jag ha på mig?
Oklart vad vi ska hitta på i morgon, men min typiska det-är-lördag-och-vi-ska-ut-på-stan-outfit är kostymbyxor och polotröja.

lista-helg-stockholm-frukostHur gott ser inte det här ut? Kanske får bli pannkakor i morgon ändå! 


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.