Detaljer från helgen

30 januari 2018 - 11:29


Min fredag började inte värst bra, hade bråkig huvudvärk och dåligt humör. Torkade i alla fall tårarna och mötte upp Sara på Le Bistro för ett glas bubbel. Hon lät mig spy ut det värsta, lyssna och kom med råd – sen vände det. Från botten till toppen. Tacka gudarna för vänner!

Vid 19.00 promenerade vi hem till Josefine som fyllde år. På inbjudan stod det Afternoon tea och herrejösses vad hon hade fixat. Köksbordet var fullproppat med diverse läckerheter, från scones och croissanter till minibagels och macarons.

afternoon_tea

Under kvällen drack vi drinkar, spelade spel och skratta. Tiden gick otroligt fort och det känns som ett tydligt tecken på en trevlig kväll. Tack Josefine!

Lördagsmorgon och jag fick frukost på sängen av Fredrik. I och med att jag nio av tio gånger vaknar före honom såg jag till att njuta ordentligt. Vid lunch tog vi oss ut på stan för att käka lunch, hamnade på Babel Deli och strosade sen rundor på Södermalm.

Tog en powernap någon gång mellan fyra och fem, och när klockan slog kväll gick vi till Grannen för öl och sällskapsspel. Fyra i rad varvades med Yatzy och när magen började kurra gick vi till McDonalds för att köpa mat. Placerade oss i soffan, tuggade på chili cheese och åt chips samtidigt som vi kollade på film.

helg_stockholm

Är glad för att alla lördagar inte består av trött hämtmat och film, men också lycklig över att i mellan åt få göra det med den jag tycker om <3

Vaknade pigg och utvilad i söndags. Mötte upp Elin för en promenad runt Kungsholmen, pratade och drack kaffe. Resterade söndagstimmar spenderades i lägenheten. Lagade matlådor och plockade innan det var dags för mig och Fredrik att inta soffan och spela Bingolotto.

Vilken helg!


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.