Glad midsommar 2018

21 juni 2018 - 22:12


– GLAD MIDSOMMAR! Äntligen ska vi få bära våra fina tygblommor i håret som jag hittade på Skansen i våras. De är otroligt söta och gjorda med kärlek av det estlänska företaget Lienites ziedi som var på plats för att fira Baltikumdagen 100 år. Vi var där för att fira min födelsedag och ramlade ovetande in i en härlig folkfest!

Nu får vi hoppas att min dotter vill behålla den på 🙂 jag tänkte att hon skulle ha diademet. Vi planerar att besöka midsommarfirandet på Värmdö byggdegård. De är ett traditionellt firande som ligger i nära oss och efter gå hem till min mans bror och äta gott med familj och vänner. En riktig familjedag precis som det ska vara. Hoppas det inte blir allt för mycket regn nu bara.

midsommar 2018 handgjord blom kransar i tyg2

midsommar 2018 handgjord blom kransar i tyg detalj2

Snart flyttar jag in till min nya kontorsplats på söder! Jag är verkligen otroligt glad över att få komma till en plats med likasinnade kreativa människor (mer om detta längre fram).

Glöm nu inte att plocka 7 olika sorters blommor och lägg under kudden.

En fantastisk midsommarkväll önskar jag er alla!

/Jacqueline


av Jacqueline Tamm Lundell

glad midsommar, midsommar 2018, midsommarafton, tygblommor, lienites ziedi, blomsterkrans, skansen, handgjord, handmade with love

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.