JTLINTERIOR + JIMSCH = SANT

- inflytt till Lundagatan 35, Stockholm

3 juli 2018 - 10:00


– JTLINTERIOR FLYTTAR IN! Igår var det äntligen dags, jag och företaget flyttade in i en ny lokal på Lundagatan 35. Jag sitter nu mitt emot den otroligt härliga inredaren Jimmy Schönning.

Igår morse när jag tog mig in till stan med min dator under armen pirrade det lite extra i magen. Mitt företag tar nu ett nytt steg framåt genom att lämna trygga Gustavsberg bakom mig och öppna dörren till en ny kontorsplats på söder. Här sitter Jimmy och hans team! Jag gick rakt in i en livfull produktfotografering och kände mig direkt som hemma. Det här kontoret är även ett showroom för Jimmys varumärke Jimsch. Det är en fantastisk arbetsmiljö att sitta här med härligt sällskap och inspirerande omgivning.

JIMSCH+JTLINTERIOR

5

JIMSCH+JTLINTERIOR lerhuvud

JIMSCH+JTLINTERIOR vas lerfat

JIMSCH+JTLINTERIOR i fönstret

jacqueline tamm flyttar in hos jimsch

På kvällen firade vi detta och mycket mer på East tillsammans med min agent Nathalie Bergström, Bergström Pr  med mingel och sommarfest då de inviger sitt nya koncept ”Nathalie & vänner och varumärken vi gillar”. Mer om denna festlighet i nästa inlägg.

Trevlig start på veckan!

/Jacqueline


av Jacqueline Tamm Lundell

jtlinterior, jimmy schönning, jimsch, söder, flyttarin, nytt kontor, nästa steg, företagare, inredare, inredningsföretag stockholm

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.