Händelserik dag med villfarelser om batterier

– hur kan jag ge mig iväg utan laddare?

15 april 2018 - 16:09


Min torsdag var som sagt totalt fullspäckad. Men trots all inspiration – som näst intill gav kreativitetskortslutning uppe i huvudet på mig – så var det en sak jag tänkte lite extra på. Alla de som jobbar som influencers, hur många powerbanks går de egentligen runt med om dagarna? Själv begav jag mig iväg på förmiddagen i tron om att mina batterier skulle räcka hela dagen. Knappast. Sitter och jobbar när batterierna i både mobil och dator tar slut och behöver därför bege mig hemåt för att ladda. Orutinerat värre. Men, kanske var universums sätt att säga åt mig att, ta en paus kvinna!

Hur som helst. Dagen började på hos Pretto PR där jag inte varit på ett tag. Ett mycket trevligt showroom och som mitt föregående blogginlägg betonade, så var en av deras kunder Bahkadisch på plats. Men nu tänkte jag beskriva lite om vad resten av dagen erbjöd. Eftersom mycket handlar om produkter och presentation av olika varumärken så blir detta blogginlägg likt det förra, mycket bildinspirerat. Enjoy!

Pretto PR

Bahkadisch-11

Pretto-skylt

Pretto-Privat

Pretto-magazines

Pretto-under


En av grundarna
till Pretto PR, Maria Lager, har även tagit fram en egen underklädeskollektion tillsammans med Marie Stolt – märket Understatement. Eleganta och med en fin symbolik – att våra underkläder borde få ta mer plats och stå mer i fokus än de vanligtvis gör. Visst, de göms under våra andra kläder, men med snygg design, kvalitet och bekväm passform kan de räknas som en accessoar. En viktig detalj som suddar ut linjen mellan kläder och underkläder och blir en förlängning av din outfit.

Pretto-unders

Pretto-tiara

Pretto-fabric

Pretto-dryck

Agency V

Hos Agency V fanns det också massor med nytt och kul, och blev smycken och parfym som fick fastna på bild denna gång.

 

AgencyV-smycken

Smycken med sömlösa former som sticker ut från Sara Robertsson Jewellery. Jag hade tyvärr precis gjort klart mina sidor i smyckes-specialen i Allt om Bröllop, men just denna kollektion beskrevs vara väldigt passande för just bröllop. Check it out.

AgencyV-smycken2

Stilrena Ebon Li som vävt in sidendetaljer i den senaste kollektionen. Häftig effekt!

AgencyV-parfym

Franska och eleganta influenser med märket Trudon.

PR-party @ AWB – A World Beyond

Efter anhalt II var dags att enbart promenera ett par portar bort på Brunnsgatan – för att mötas av ett riktigt dagsparty hos byrån AWB.

AWB-dj

AWB-Cocktail

Tretorn

Nya skomodellerna från märket Tretorn kändes riktigt bekväma och mjuka. De är även extremt tåliga, vattentäta och skapade med hållbarhet, människa och natur i fokus. Läs mer om deras olika initiativ inom ECO Essentials.

Lemon-collection

Sol- och vårtörstande som man är fastnade jag extra mycket för den nya citronkollektionen från svenska klädmärket Aéryne. Inspirationen kommer från den italienska vulkanön Ischia, vilken är känd för sina citronodlingar. I slutet på maj kan du se kollektionen ute i butikerna.

Lemon-dress

 

Villfarelser hos Fotografiska

Efter att ha besökt EY och gjort en intervju om deras Volunteering at Work-program för magasinet The Scholar – åker jag hemåt för att ladda diverse teknik. Därefter blev det en sväng till Fotografiska, där de minst sagt populära motiven från Villfarelser ställdes ut. Mannen bakom motiven och den sarkastiskt humoristiska copyn är Mathias Leclér. Utställningen finns kvar fram till 19 april!

Mathias

Villfarelser-books

Villfarelser-dj

Villfarelse-samling

Mathias förklarar tydligt för mig att det finns regler för fotograferingen. En ska se glad ut och en arg. Jag tror nog ni ser vem som är vem i detta?

Mathias-and-me

Mathias-me-2

Mathias-me-3

Villfarelser-poster-bok

Själv flög jag också fram till bordet där motiven låg utplacerade och såldes för 50 kronor. Ojoj tänkte jag, vilket ska jag ha? Hm, detta och detta, men detta gillar jag också och detta, detta vill jag också ha! När jag sedan stod där med en trave inser jag att de inte alls kostar 50 pix, de kostar 500 pix. Efter en snabb kalkylering inser jag att det inte riktigt var hållbart, så jag fick sålla bort alla och behöll endast en med texten:

Var alltid dig själv. Någon jävel kommer att stå ut med dig. Och älska dig. För att du är dig själv.

Köpte även boken där man sedan får ett gäng av de övriga motiven presenterade – plus mycket bakgrund kring Mathias tankar. Rätt tankeställande ändå, hur icke unika vi alla egentligen är.


av Malin Svantesdotter

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.