En pirrig vecka

29 januari 2018 - 11:12


Jag är riktigt peppad på den här veckan och har varit noga med att inte fylla kalendern med en massa kringaktiviteter. Det för att verkligen kunna komma till ro och fokusera. Bra med vuxenpoäng till mig som annars har en tendens att boka upp saker utan att tänka.

Måndag: I dag ska jag jobba, jobba och åter jobba. Vill verkligen känna mig färdig med allt när jag går från kontoret i kväll och kommer därför sitta kvar så länge det behövs. Just nu känns det hoppfullt och jag håller tummarna för att inget oförutsägbart hamnar på mitt bord!

Tisdag: Träningen med Elin följt av sen tvättid. Livet <3

Onsdag: Min sista dag på gamla jobbet. Vi är två som slutar och planen är att vi ska bjuda på fika på eftermiddagen. Därefter ska jag hem och förbereda mig för morgondagen. Måla naglar och sånt där härligt tjejigt. Hoppas även på en mysmiddag med Fredrik och lite kvalitetstid i soffan.

Torsdag: Första dagen på Expressen! Pirrigt och spännande, men framförallt väldigt roligt.

Fredag: Efter jobbet sätter jag mig på tåget till Hultsfred. En mysig helg hemma hos Fredriks föräldrar väntar!

Lördag: Har inte varit speciellt delaktig i helgens planer men vet att vi ska titta på Fredriks syster innebandymatch och sen käka middag tillsammans. Däremellan har jag noll koll. Ganska skönt att bara följa med strömmen för en gångs skull.

Söndag: Andas småländsk luft i ett par timmar innan vi sätter oss på tåget tillbaka till Stockholm.

Mateus_stockholm_min_vecka_tips

Förresten, ett tips till alla stockholmsbaserade. Keramikvarumärket Mateus har öppnat sin första flaggskeppsbutik på Karlavägen. Helt klart värd ett besök!


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.