Kärleksfyllt bloggtips

25 januari 2018 - 10:09


I dag vill jag dela med mig av ett bloggtips – min magiska syster. Ellen har alltid varit min stora idol. Hennes otroliga förmåga till att veta någonting om precis allt, kunna argumentera – tänka och reflektera. Ja, hon är imponerande.

Som de flesta syskon har vi så klart haft våra dispyter. Vi två är nämligen otroligt olika. Jag har fallenhet för samhällsorienterade ämne och hon är mästare på allt som har med naturvetenskap och logik att göra. Ofta har vi provocerats av varandras tankesätt och ibland inte pratat på veckor.

Men som tur är har vi med åldern lärt oss att frågor inte behöver vara svarta eller vita. Vi har förstått poängen med att vara olika och velat lära av varandra. I dag finns det ingen jag längtar mer efter än min syster. Jag vill diskutera och analysera med henne. Lära av hennes erfarenheter och dela med mig av mina.

Ellen är den starkaste, modigaste och smartaste människan jag känner. På hennes blogg blandas texter om yoga och kost med tankar om inre välmående och föränderliga processer. Öppet och ärligt delar hon med sig av olyckliga situationer som påverkat henne negativt. Men hon berättar också om den hoppfulla resan mot att på riktigt älska sig själv, både utåt och inåt.

Tänk att mina framtida barn kommer få ha en förebild som min syster, wow <3

syster_blogg_tips


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.