AW18 och veckans planer

22 januari 2018 - 09:19


I går kom jag tillbaka till Stockholm efter en magisk helg nere i Skåne. Hann i princip bara lämna min väska i lägenheten innan det bar av till stan där jag mötte upp Sara. Vi tog en fika på Cardierbaren på Grand Hotel, uppdaterade varandra om dagarna som varit och taggade Fashion Week. Vid 19 intog vi Spegelsalen och så var det dags för Busnel att visa höst- och vintermode. Så mycket fint, älskar verkligen Busnel!

Nu – veckans (kvälls)planer!

Måndag: Efter jobbet möter jag upp Elin för ett träningspass. Var ett tag sedan vi fick till en gymdejt så jag ser verkligen framemot det. Gissar dock på att vi mest troligt kommer prata mer än vi motionerar, som vanligt!

Tisdag: Ska städa och fixa inför att Fredrik kommer hem, för vem vill inte mötas av en ren och fräsch lägenhet efter en lång resa? Sen ska jag njuta av att inte behöva göra någonting. Kolla film, äta gott och kanske fixa iordning ett litet hemmaspa.

Onsdag: Malin och jag har signat upp oss på något mediamingel. Dålig koll på vad det innebär, men tror att det är varierade aktiviteter och aw-häng med folk från branschen. Kul i alla fall.

Torsdag: Fredrik är hemma och jag ska skämma bort honom med middag och mys. Som jag längtat <3

Fredag: Josefine har bjudit in till Afternoon Tea för att fira sin födelsedag. Jag lärde nyligen känna Josefine genom Sara och jag har hört rykten om att hennes tillställningar ska vara något utöver det vanliga. Så jag ser verkligen framemot att se vad hon pysslat ihop!

Lördag: Ska eventuellt ha en dag på stan tillsammans med min lilla kusin Lilly. Annars är planerna oskrivna och jag hoppas på att Fredrik går med på att mysa med mig mest hela dagen. Vill liksom att avståendet mellan oss är max tio centimeter, från morgon till kväll.

Söndag: Promenad med Elin, annars noll planer. Precis som en söndag ska vara!

busnel_AW18_1015En av mina favoritlooks från Busnel AW18! 


av Emma Castman

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.