BUSINESS AND PLEASURE

- att arbeta med sin passion

10 augusti 2018 - 12:41


– Denna vecka har det varit fullt ös med roligheter. Det bästa med mitt yrke som Inredare och Visual Designer är att få arbeta med det jag har stor passion för. När man älskar det man gör blir det aldrig tråkigt och man kan dras in djupt i det man håller på med. Så är det för mig varje dag då jag får skapa.

Denna vecka började jag med att fortsätta bygga på en hemsida åt Norna house of communication som snart kommer att lanseras. Jag är lite av en datanörd om man får säga så. Jag älskar att sitta och klura ut nya funktioner och lösningar på datorn. Arbeta med foto, redigering, texter och layout sida vid sida. Det fungerar för mig på samma sätt som att designa ett rum eller en plats.

38705724_895310580654753_4568110238019878912_n

Sedan bar det av mot Södertälje för att träffa en ny inredningskund och se deras matsal som de behövde hjälp med. Det är en matsal med fantastisk atmosfär och vackra höga fönster. Deras hem i övrigt är riktigt snyggt inrett men det är här i matsalen vi ska binda ihop trådarna så den når upp till samma nivå. Jag ser fram emot detta projekt som kommer fortsätta lite längre fram.

jtlinterior besöker kund

jtlinterior kundmöte

En Moodboard tas fram över stilen vi är ute efter för att hjälpa kunden och mig att se samma målbild.

jtlinterior moodboard

I väntan på en telefonintervju för en artikel i höstutgåvan av Bucketlist. Så spännande! Förbereder mig med kaffe, notes och tänker höst.

jtlinterior bucketlist

Sedan mötte jag upp min bästa vän på en spaträff på Selma city spa mitt i city. Vi hade en fantastisk eftermiddag med massage, bad, god mat och massor av mamma prat!

selma spa jtlinterior

selma city spa pool

selma city spa

selma city spa

Nu ser jag fram emot en helg med familjen! Nästa vecka blir det jobb varvat med inskolning för min dotter. Denna vecka var min man med och fick gå igenom det första skedet av inskolningen. Allt har gått jätte bra, hon älskar sin dagmamma. Nu är det min tur att ta de sista dagarn då vi är med en del av dagen. I slutet av veckan borde vi kunna dessa nya rutiner, alla tre. wish me luck!

Trevlig helg! /Jacqueline

JTLINTERIOR.COM  


av Jacqueline Tamm Lundell

inredare, bucketlist, pride, clarion signs, selma spa, stockholm, vänskap, girlday, jobbvecka, lyxivardagen, jtlinterior, jacqueline tamm lundell, mammatid

STAY IN THE KNOW

Ange din e-postadress och få det senaste om Bucket List via nyhetsbrev direkt i din inkorg.